FRIVILLIG

Kulturarrangementer på Frederiks Bastion bliver drevet af frivillige kræfter. Derfor er det muligt at åbne dørene og tilbyde unikke muligheder for kreative sjæle til at benytte vores fælles rammer og omgivelser.

Som frivillig får du mulighed for at være en del af et aktivt netværk, der brænder for at støtte kultur og musikliv på tværs af grænser. Du må gerne komme med forslag til aktiviteter i huset og eventuelt selv arrangere. Du får gratis adgang til alle kulturarrangementer og mulighed for at købe drikkevarer til personalepris i baren, når du besøger bastionen som gæst. Du kan vælge at være med i et crew som bartender, dørmand eller brandvagt og deltage i fælles arbejdsdage.

Mindre eller større events og koncerter bliver fortrinsvis afholdt onsdage, torsdage og søndage i fire fem timer. Et crew er sammensat af mindst to bartendere, en dørmand og en brandvagt, der tager imod entré og er tilstede, mens der er gæster i huset. Arrangementer slutter senest klokken 23, så du er ude af huset før midnat.

Der er uforpligtende sociale onsdage og månedlige arbejdsdage, hvor vi bygger i træ, vedligeholder fortidsmindet, gør rent, tæller op, sorterer, spiser sammen, danser og synger – hvis det passer os.

Vil du være med eller er du bare lidt nysgerrig, så kontakt: info@frederiksbastion.net

Vi glæder os til høre fra dig!